Despre Power Clouds

Furnizare de energie.
Power Clouds este furnizor pe piata libera de energie din 2015

Ne ocupam de supervizarea traseului energiei de la producator pana la consumatorul final si ne asiguram de functionarea conforma a tuturor proceselor implicate in mecanismul de furnizare. Suntem legatura ta cu sursa de energie si ne asiguram ca tu sa primesti servicii potrivite celor mai inalte exigente.

Ce iti oferim?

Suport de-a lungul intregii colaborari: consultanta energetica, asistenta precontractuala si suport informational pe toata durata furnizarii.

Luam noi birocratia si grijile pentru factura. Mai putine hartii. Mai putin timp de asteptat la telefon. Mai aproape de tine.

Energie solara.
Energie verde. Investim in Romania

Din 2013 Power Clouds Inc. a construit in Romania 5 instalatii fotovoltaice cu o putere instalata de 6 MW. Energia produsa de parcurile din Scornicesti, Jud. Olt si Nucet, Jud. Dambovita, finalizate si operationale in 2013, alimenteaza in prezent reteaua nationala de energie electrica.

Business-ul clientilor nostri se distinge prin alegerea responsabila a unui furnizor – producator de energie regenerabila. Alegerea verde incurajeaza productia locala de energie regenerabila si ajuta la stabilizarea pietei de energie. In plus, clientii nostri beneficiaza de instrumente exclusive de marketing prin care isi pot consolida imaginea si se pot evidentia pe piata.

Castigi prin reducerea costurilor, incurajezi productia de energie curata si te simti bine.

Afla mai multe despre piata libera de energie electrica si avantajele furnizarii POWER CLOUDS

Principiile Power Clouds
Aceeasi energie. Furnizare de exceptie

SERVICII

Credem in servicii menite sa ne imbunatateasca viata. De la oameni catre oameni, de la afacere la afacere, energie pentru toate ambitiile noastre.

STANDARDE

Credem in standarde inalte in energie. In era tehnologiei, ne asumam rolul fundamental pe care il avem in viata consumatorilor nostri. Ne asiguram ca ei sa poata folosi toate instrumentele necesare pentru succes in afacerea si viata lor.

EFICIENTA

Credem in eficienta serviciilor noastre. Ne adaptam la viteza prezentului si propunem un concept de furnizare care sa puna pe primul loc timpul si confortul clientilor nostri. Ne informam consumatorii cu privire la rolurile fiecaruia in procesul de contractare si furnizare. Cu ajutorul unui sistem eficient de comunicare, restul merge de la sine.