Furnizare energie electrica

Ce servicii iti asigura furnizorul de energie electrica?

Liberalizarea pietei de energie electrica iti permite sa iti alegi furnizorul care sa se iti acorde timpul si sprijinul necesar pentru derularea in conditii optime a activitatii tale. Ai acces la o oferta de preturi competitive si de servicii variate din care sa identifici raportul calitate-pret optim.

PWCL iti propune oferte competitive si sustenabile, pentru a-ti putea asigura servicii de calitate, intotdeauna. Si ca sa intelegi mai bine rolul pe care il avem in drumul energiei pana in casa ta, ti-am pregatit materiale informative pentru a te sustine in alegerea ta.

Clienti persoane juridice

De la idee la business.
Furnizam energie planurilor tale.

Te sustinem in afacerile tale prin livrarea unui serviciu personalizat, adaptat nevoilor specifice ale activitatii tale. Simplificam procesul de furnizare, de la ofertare si contractare pana la facturare. Totul cu mai putina birocratie, mai putin de stat la telefon, pentru ca tu sa ai mai mult timp sa te ocupi de ceea ce conteaza. Intre timp, ne ocupam noi de asigurarea celor mai bune conditii in care afacerea ta sa se dezvolte.

Noi iti furnizam energia. Tu iti vezi afacerea in miscare.

Clienti persoane fizice

In casa si viata ta.
Pentru un stil de viata in miscare.

Suntem aici ca sa reproducem grija pe care o porti pntru tine si familia ta. Iti asiguram transparenta in relatia contractuala si informare cu privire la toate schimbarile pietei. Pentru ca tu sa poti lua deciziile potrivite pentru viitorul tau.

Prezinta-ne oferta ta actuala de energie si consumul ultimelor luni si iti vom pregati o oferta adaptata nevoilor specifice de consum ale locuintei tale. Factura va cantari mai putin la sfarsitul lunii iar tu vei putea sa investesti mai mult in ceea ce conteaza.

Devino client PWCL. Iti oferim consultanta si suport in tot procesul de schimbare al furnizorului.

Fara deranj, fara interventii tehnice.
Reducere garantata a pretului pentru energia electrica.

Calitatea si continuitatea energiei electrice

Consumatorul final interacționează cu furnizorul si achita factura pentru serviciul complet direct acestuia, care la randul lui se ocupa de gestiunea intregului proces de transport, distributie si furnizare a energiei electrice.

Operatorii de Transport si Sistem, respectiv de Distributie poartă întreaga responsabilitate pentru continuitatea alimentării cu energie electrică şi pentru calitatea acesteia.

Ce implica schimbarea furnizorului?

  • Schimbarea furnizorului nu implica costuri suplimentare
  • Trecerea la un alt furnizor se poate efectua oricand, cu conditia ca toate facturile vechiului furnizor sa fie achitate